50 tinten paars

Yolanda/Jolanda betekent violet in het Grieks, vandaar de paarse kleur. En over de kleur paars vond ik dan weer een heel herkenbare tekst.

Ik ben paars of noem me lila, purple, rood of blauwviolet een lichte of donkere variant het is mij om het even. Ik laat me toch niet vangen en geef mijn geest de ruimte om te inspireren, fantaseren en volledig mezelf te zijn. Ik heb zo mijn eigen wijze en originele manier van doen. Ik ben geestverruimend, heb een waanzinnig voorstellingsvermogen ben als het ware de dope onder de kleuren. Ik neem je mee op verre innerlijke reizen, een ticket of paspoort is niet nodig.

Paars, kleur van verder zien  dan je kunt kijken
Ik ben een visionair. Ik kan veel verder zien dan de meeste van ons kunnen kijken. Ik heb mijn idealen en ben een gevoelig en vredelievend type. Ik weet iets heel moois van de wereld te maken en ik vind het dan ook heel fijn er toe te doen. Ik ben een mens met een missie en wil me graag in dienst stellen van de mensheid. Ik vind mensen prachtig en draag ze een warm hart toe liefst open en zonder oordeel. Zelfs als ik dat eigenlijk niet zou moeten doen blijf ik vertrouwen. En mijn vertrouwen heb je, sowieso!

Al die wijsheid, mooie gedachten en originaliteit brengen me weleens van de wijs. Het is niet de meest makkelijke weg en super lastig als mensen soms kijken alsof je van een andere planeet komt. Maar hey, Thats me en ik ben toch niet gek zeker? Wel anders, begaafd en origineel dat dan weer wel. Of noem het gewoon een vooruitziende blik maar niet gek.

Soms ben ik een beetje te veel paars, hoor. Dan zit ik overal bovenop in het bijzonder met mijn mening en mijn perfectionisme en dan blaas ik zoals een echte blaaskaak, dat betaamt huizenhoog van de toren.

Paars, kleur van geloof, hoop en veel liefde
Ik ben paars! Ik zie ver, schop het ver en ben vooral heel veel geloof, hoop en liefde.

Geef een antwoord