Er blijven zaken liggen waar je niet aan toe komt of die niet voldoende aandacht krijgen. Je krijgt er steeds meer werkzaamheden bij. Of je hebt (tijdelijk) ondersteuning nodig voor een speciale opdracht of project. Hoe fijn zou het zijn om dan flexibel een betrouwbare, ervaren en flexibele kracht in te kunnen huren?

Dat kan!

Mijn naam is Jolanda Vollebregt en ik neem dat werk graag uit handen.

VOLLEBREGT | SUPPORT heb ik opgericht om meerdere opdrachtgevers (tegelijk) te kunnen adviseren en ondersteunen. De afwisseling vergroot mijn kennis, zorgt voor een frisse blik, inspireert en geeft energie.

Opdrachtgevers zijn o.a.:

Jonathan Warner – bestuursadviesbureau voor individuele advisering en coaching, advies over organisatorische kwesties, teambuilding en -coaching, het vinden van de juiste mensen, assessments en leiderschapsprogramma’s.

IPSE Studies – onderzoeksbureau dat zich richt op de ontwikkeling en verspreiding van kennis over de relatie tussen productiviteit, sturing en innovaties in de publieke sector. Het instituut beoogt daarmee een bijdrage te leveren aan beleidsdiscussies over de inrichting van een doelmatige overheid.

Loopbaanonderhoudsgroep – netwerkorganisatie gericht op goed loopbaanonderhoud van professionals en managers. Met individuele trajecten en workshops.

Rovapro – vastgoedorganisatie; aankoop, verkoop, verhuur en beheer van onroerend goed.

OR- ondersteuning – ondersteuning op maat voor medezeggenschap.

Notuleerservice Nederland 

Hermes Project – projectontwikkelaar en vastgoedbeheerder.