Welke werkzaamheden kan ik van je overnemen?

Alles wat je afhoudt van je ‘eigen’ werk. Heb je een interim klus of projectmatige opdracht. Of zoek je iemand die tijdelijk een dag of dagdeel per week of maand flexibel beschikbaar is? Ook dat is mogelijk.

Uiteraard ben ik op locatie inzetbaar maar ik kan ook op afstand voor je aan de slag. Je hoeft geen werkplek voor me in te richten of een laptop voor me aan te schaffen. Dat regel ik natuurlijk zelf.

Ik bied support op o.a. de vakgebieden:

PERSONEEL
Personeelsbeleid opstellen en uitvoeren, werving & selectie, opzetten/uitvoeren van beoordeling- en functioneringsgesprekken, opstellen van functie- en taakomschrijvingen, opstellen van personeelshandboek, coaching on the job, objectieve gesprekspartner, optreden als vertrouwenspersoon.

ORGANISATIE
Ondersteuning bij vaststellen, analyseren en oplossen van beleidsmatige en organisatorische vraagstukken.
Plannen, organiseren, coachen, aansturen, controleren, bewaken, sparringpartner.
Organiseren van vergaderingen, personeelsactiviteiten, bijeenkomsten, evenementen en beurzen.

COMMUNICATIE
Nieuwsbrieven/mailings opstellen, brochures en folders maken, advertenties maken, PR activiteiten verzorgen, website en social media beheer, persberichten schrijven, teksten redigeren en schrijven t.b.v. website, social media, blogs etc.

ADMINISTRATIE
Correspondentie verzorgen, opstellen van brieven/mails, overzichten en verslagen maken, notuleren, offertes uitwerken, (financiële) administratie opzetten/bijhouden, facturen opstellen, invoer informatiesystemen verzorgen, archiveren.